10 juli 2011

Viktig info

Läste precis på Wikipedia att Eldkvarn var förband på Hanoi Rocks första spelning 1980 på Glädjehuset i Stockholm. Intresseklubben noterar...
/M

2 kommentarer:

  1. Det där med att Eldkvarn skulle varit förband till Hanoi Rocks stämmer inte. Däremot var Hanoi Rocks förband till Motvind när finnarna gästade första gången. Varför jag kommer ihåg detta är därför jag är sångare i Motvind och en mycket speciell händelse inträffade.

    Mike i Hanoi Rocks frågade ödmjukt om de fick låna vårt PA och delar av vår backline eftersom det som fanns på scenen skulle bli för bökigt att rigga om. Sure sa jag, på ett villkor, att ni hjälper till att rigga ner efteråt.

    Efter konserten steppade jag in till Hanois backroom och sa att det var dags att plocka ner grejerna men fick till svar av en nu något mer tankad Mike!

    - We are no fucking roadies!

    Rock history! Capiche!

    SvaraRadera
  2. Men vad intressant. Verkligen rock history. Det där om att Hanoi skulle haft Eldkvarn som förband hittade jag nånstans på nätet, wikipedia eller nåt. Men din story låter ju mer rimlig. Tack för att du uppdaterade detta. Var det inte Motvind förresten som stod för musiken i TV serien "Lära för livet"... Men kan ha fel än en gång.. ?
    Bästa hälsningar/Mårten Lärka

    SvaraRadera