31 dec. 2010

2010

Snabbsummeraing av 2010.
Atollen var sjuk, sen blev hon frisk. Det var det bästa. Att hon blev frisk alltså. Att ha henne och mamma är högst. På onumrerad andra plats kommer:
Värsta flowet med Petter Parlör, roligt att jobba fram varandras melodier. Meckade moppar med André i ljuvligt varmt sensommargarage med bira och P1. Badade i iskalla hav och sjöar. Var en badkruka förr, inte längre.. Gästade Oskar och bandet på sommarnöje på Café August. Köpte en skitcool 3 wattare som Stefan modifierade så den blev knäck! Köpte en nästan lika cool ljudhålsmick till pappas Levin. Hälsade på Bodin i Jonsborg på kräftor även i Gbg på hans release. Våldgästade Eriksson, som jag inte sett på alldeles för länge, ingen har tagit tag i det. Blev kvar där medan klockan gick runt och kom hem lika rund under fötterna som förr i tiden. Åt musslor med Atollen. Odlade, skördade. Såg Himmel över Berlin, Profondo Rosso, Slumdog millionaire, Jesus Christ Superstar, Man on the wire, Tootsie, De andras liv, Anvil-dokumentären,... Köpte All things must pass och allt med Patti Smith. Lånade Frida Hyvönen på bibblan. Läste Gomorrah och flera fina biografier. Återupptäckte Gaston och Spirou. Skrev låtar. Bandade. Var frisk. Var glad. Lars Åke genomgick en halsbrytande helrenovering, klarade sig tack och lov. Bytte frisyr, bytte tillbaks till den gamla (nästan) bytte tillbaks till den nya igen... Jag har glömt massor. Får återkomma om det är nåt. Gott slut och gott nytt.
/M

5 kommentarer:

  1. Lyssnade på riffrock..

    SvaraRadera
  2. Ja inte nå Peter, Paul and Mary i varje fall e.

    SvaraRadera
  3. Var kommer jag in i bilden?!

    SvaraRadera
  4. Ann-Helen, du får representera alla som jag glömt, av kött och blod. En hopplös uppgift, men utan er hade det inte varit möjligt att ta sig in i 2011.

    SvaraRadera
  5. Att ha Mårten Lärka som konferencier på mitt release party i april var stort!!! Kvällen bland kräftstjärtar och lägerelds-jam på jonsborg var också en höjdare.

    SvaraRadera